Serum rai 5 aku bakal tuku maneh

[ad_1] Thanks kanggo produk iki, aku mandheg mikir babagan dhasar ing saben dinten, njupuk perawatan wengi sing sampurna (tanpa kulit berminyak ing wayah esuk), lali babagan peeling lan umume nyederhanakake rutinitas kaendahan saben dinane - yen salah sawijine pangobatan sampeyan minangka serum pasuryan, kabeh liyane bakal ngetutake. Kabeh… Terus maca Serum rai 5 aku bakal tuku maneh

Published
Digolongake dadi Beauty

saiki apa krim ibu kita?

[ad_1] Merek BAchromin wis kenal karo kabeh wong sing wis seneng banget masalah penipisan kulit. Lan yen sampeyan ora nate krungu babagan dheweke, coba takon karo ibumu - dheweke mesthi ngerti. Siji-sijine krim kanggo bintik-bintik umur Achromin, sing digunakake para wanita ing USSR, diprodhuksi dening Bulgaria ... Terus maca saiki apa krim ibu kita?

Published
Digolongake dadi Beauty

5 produk rambut sing tak tuku bola-bali

[ad_1] Karo sampo, semprotan gaya shimmer, mousse volumizing root lan produk liyane sing digunakake nganti pungkasan. Sofia Vorobyova BeautyHack Editor Shampoo kanggo nambah volume rambut Shampoo Volume Ekstra lan kondisioner perapian Smoothing Conditioner, Moroccanoil Merek Israel Moroccanil wis ngirit rambutku saka kekeringan lan kusam udakara telung taun.… Terus maca 5 produk rambut sing tak tuku bola-bali

Published
Digolongake dadi Beauty

20 gaya rambut trendi kanggo rambut sing apik

[ad_1] BeautyHack wis nyusun pilihan gaya rambut selebriti sing sukses sing kanthi warisan warisan helai tipis. Lan penata rambut lan trikolog ngandhani cara ngrawat rambut kaya ngono lan apa sing kudu ditindakake. Vyacheslav Gordeev Gaya rambut ndhuwur Nikolskaya Club salon Salty Dog Cocktail Beach Semprotan, Evo nulungi aku nggawe rambut tipis dadi ... Terus maca 20 gaya rambut trendi kanggo rambut sing apik

Published
Digolongake dadi Beauty

5 bubuk pasuryan paling apik miturut pamiarsa BeautyHack

[ad_1] Duwe dhuwit saka 799 nganti 4,000 rubel, sing wis digunakake pamiarsa BeautyHack wis pirang-pirang taun! Bubuk komplek Prisme Visage, Givenchy Natalia Mikhalyuk-Nehme Welasan taun kepungkur, kemasan Prisme Visage diganti, lan bubuk isih dadi favorit para bocah wadon. Aku bakal miwiti karo desain laris iki ing jagad kosmetik dekorasi.… Terus maca 5 bubuk pasuryan paling apik miturut pamiarsa BeautyHack

Published
Digolongake dadi Beauty

15 pilihan paling apik saka lintang

[ad_1] 15 ide saka karpet abang, relevan karo nyata. Tips artis riasan kalebu! Dandanan Hayley Bieber Luminous, kayadene Hailey, seger banget, dadi sampurna kanggo dina Senen bisnis sing angel. Artis riasan Ksenia Nikitina menehi saran supaya nggunakake basis Urban Decay ing sangisore bayangan. "Dheweke njaga papan perlindungan kanthi aman sajrone 24 jam. Aku milih satin… Terus maca 15 pilihan paling apik saka lintang

Published
Digolongake dadi Beauty

Roman Moiseenko - udakara enem kesalahan gaya sing sampeyan lakoni

[ad_1] ROman Moiseenko minangka salah sawijining juru tata rambut lan penata rambut sing misuwur ing Rusia. Dheweke makarya ing proyek-proyek utama kayata "Star Factory", "Artis Rakyat", dadi co-host program "Langsung Ayo Langsung" ing STS. Roman marang BeautyHack carane garing rambut sampeyan, kenapa sampeyan kudu ngganti pamisahan lan apa… Terus maca Roman Moiseenko - udakara enem kesalahan gaya sing sampeyan lakoni

Published
Digolongake dadi Beauty

kepiye cukuran lan dandanan ing salon Art'Up

[ad_1] Srikandi proyek BeautyHack Katya suwene pirang-pirang jam ing Salon Art'Up ing Patriarch's Ponds, ing kana dheweke potongan rambut anyar lan ora biasa, amarga dandanan, dandanan. Stylist Eldar Adraev lan direktur seni artis make-up Art'Up Alena Lapina ngomong babagan eksperimen kasebut. Sadurunge Sawise Eldar Adraev penata ndhuwur kecantikan Art'Up… Terus maca kepiye cukuran lan dandanan ing salon Art'Up

Published
Digolongake dadi Beauty

test drive prosedur mbentuk awak sing ora krasa lara

[ad_1] Editor Master GBeautyHack Karina Andreeva lunga menyang salon kecantikan "Millefeuille» On Frunwestkaya, nyoba sepuluh prosedur awak ing aparat Laser Icoon Italia lan nuduhake kesan dheweke. Aku ora bakal ngapusi yen ujar manawa meh kabeh wanita saiki ngimpi tokoh sing kenceng lan kulit sing sehat. Ana sing begja karo genetika,… Terus maca test drive prosedur mbentuk awak sing ora krasa lara

Published
Digolongake dadi Beauty

33 gaya rambut trendi sing arep dipilih sadurunge 33

[ad_1] Gunting rambut, poni, mohawks, braids boxing lan ponytail sing apik - apa sing durung nyoba? Ngendi wae: Bar Garing HAIRDRYER (Bolshaya Dmitrovka, 16/1, kabeh alamat bisa dideleng ing kene) Rega saben instalasi: 1 400 rubel. (nenun), 2,000 rubel. (saben dina), 3,500 rubel. ("Boogie Woogie"). Brow & Beauty Bar (Bolshaya Dmitrovka, 16; Malaya Bronnaya,… Terus maca 33 gaya rambut trendi sing arep dipilih sadurunge 33

Published
Digolongake dadi Beauty

Apa sampeyan kenal? Kepiye heroine seri TV kultus diwasa

[ad_1] Hit kasebut asale saka Luisana Lopilato saka Rebel Spirit lan ing serial TV apa Claire Danes main bareng Jared Leto? BeautyHack nyritakake apa sing ditindakake remaja saiki misuwur ing taun 90an lan 2000an. Mischa Barton (Marissa Cooper ing serial TV "OS - Lonely Hearts") Episode kaping pisanan saka seri populer dirilis… Terus maca Apa sampeyan kenal? Kepiye heroine seri TV kultus diwasa

Published
Digolongake dadi Beauty

6 produk nada sampurna sing dakgawe bola-bali

[ad_1] Apa maneh pori-pori sing gedhe, abang, lingkaran ing mripat - ana masalah sing wis dingerteni? Perlu akeh usaha lan dhuwit kanggo nggawe nada sing sampurna. Aku ngomong babagan favorit ing bagean "Nganti pungkasan pungkasan." Sofia Vorobyova BeautyHack Editor Mbenerake krim rai CC Red, Erborian Transformasi ajaib saka ijo dadi krem ​​yaiku… Terus maca 6 produk nada sampurna sing dakgawe bola-bali

Published
Digolongake dadi Beauty

15 selebriti kanthi alis sing sampurna

[ad_1] Bentuk alis sing dipilih kanthi apik ora mung nggawe tampilan luwih mbukak, nanging uga nggawe proporsi wajah sing bener. Ing kasus iki, seniman dandanan paling apik ing saindenging jagad menehi saran supaya ora ngupayakake fashion. Sanajan kasunyatane amba, alis sing lebat durung bakal "ninggalake" catwalk jagad, formulir iki… Terus maca 15 selebriti kanthi alis sing sampurna

Published
Digolongake dadi Beauty

Ora lali tuku? 10 produk anyar paling populer ing minggu iki

[ad_1] Piranti uturistik penggemar, banyu kembang kanggo pasuryan, tambalan - njaga kelembapan lan barang-barang anyar ing minggu iki sing kudu diwenehi perhatian. Pijet nglawan kisut Remover Wrinkle Remover, MIZUHI Efektif, sederhana, anggaran - iki kabeh babagan gadget kecantikan Jepang MIZUHI, sing bubar bisa dituku ing L'Etoile. Kita ngomong babagan… Terus maca Ora lali tuku? 10 produk anyar paling populer ing minggu iki

Published
Digolongake dadi Beauty

Polina Gagarina lan lintang-lintang Rusia liyane sing wis bobote akeh

[ad_1] TANPA olahraga, nutrisi sing pas utawa panganan sing ketat - apa sing mbantu Polina Gagarina, Svetlana Khodchenkova, Anastasia Denisova lan bintang liyane? Polina Gagarina Ing "Pabrik Bintang" Polina ora katon kaya saiki. Lan intine dudu manawa dheweke ora duwe potongan rambut lan pirang platinum.… Terus maca Polina Gagarina lan lintang-lintang Rusia liyane sing wis bobote akeh

Published
Digolongake dadi Beauty

18 hacking kaendahan saka trichologist lan stylist

[ad_1] Sawijining trichologist terkenal Tamara Berechikidze lan penata gaya Alexei Nagorskiy ngomong babagan cara ngrampungake rambut, gayane tipis lan kurang volume, helai alami sing keriting utawa dawa dawa. Rambut kenthel dawa Tamara Berechikidze Calon Ilmu Kedokteran, dermatovenerologist-cosmetologist, trichologist 1) Yen rambut dawa lan abot, pilih sisir kayu kanthi sisir sing apik… Terus maca 18 hacking kaendahan saka trichologist lan stylist

Published
Digolongake dadi Beauty

Kepiye cara nambah kulit? Ahli kosmetologi menehi saran

[ad_1] TAsya Al-Arabi, ahli kosmetik internasional DIBI Milano ing Rusia, nyritakake babagan carane ngurus kulit kanthi bener, apa alangan epidermis lan apa bisa nambah efektivitas krim kasebut. Asya Al-Arabi Pelatih-ahli kosmetik kelas internasional DIBI Milano ing Rusia Nyritakake babagan perawatan kulit sing bener: carane milih… Terus maca Kepiye cara nambah kulit? Ahli kosmetologi menehi saran

Published
Digolongake dadi Beauty

topeng paling apik kanthi ekstrak buah

[ad_1] NSapaya, semangka, stroberi, apel lan alpukat dudu resep kanggo smoothie sing sehat lan uga bahan salad buah, nanging para penolong kecantikan nyata kanggo sing kulit butuh pamulihan lan hidrasi. Penyunting BeautyHack nguji topeng paling apik kanthi ekstrak buah lan menehi putusan. Ngimbangi topeng kanthi ekstrak woh-wohan Woh ... Terus maca topeng paling apik kanthi ekstrak buah

Published
Digolongake dadi Beauty

Roti panggang - cara mbaleni

[ad_1] Vizagist Christina Novikova - babagan cara (lan apa regane) nggawe roti panggang lan produk apa sing cocog kanggo dandanan kasebut. Christina Novikova visagiste Apa sing diarani baking? Panggang, pisanan, make-up panggung, sing digunakake ing film, bioskop, lan ing karpet abang. Dandanan kaya ngono iku ditresnani dening… Terus maca Roti panggang - cara mbaleni

Published
Digolongake dadi Beauty

Aja mbaleni! 25 gaya rambut selebriti sing mbebayani kabeh wektu

[ad_1] DJennifer Lopez teka ing Oscar taun 2002 kanthi trapeze, lan Kristen Stewart kanthi rutin ngganggu fotografer lan kritikus kanthi gaya rambut sing lucu. BeautyHack seneng banget ngrembug babagan kegagalan bintang karo penata rambut utama, Ivan Anisimov. Agensi gambar gaya rambut utama Anisimov, Kedutaan Besar Gaya Jennifer Lopez Wiwitane dakkira gambar kasebut… Terus maca Aja mbaleni! 25 gaya rambut selebriti sing mbebayani kabeh wektu

Published
Digolongake dadi Beauty

20 lintang sing ora akur

[ad_1] Karo ngganggu, intrik, investigasi ing Hollywood ora umum. Pilihan BeautyHack kalebu 20 lintang sing ora bisa nemokake basa umum. Madonna vs.Gwyneth Paltrow Aktris lan ratu pop sing menang Oscar asring diarani kanca sumpah. Madonna lan Gwyneth wis suwe sesambetan sing akrab, dheweke malah nelpon… Terus maca 20 lintang sing ora akur

Published
Digolongake dadi Beauty

kepiye carane lintang-lintang nggawe prank kita tanggal 1 April?

[ad_1] Wiwit meteng sadurunge pegatan: BeautyHack - babagan guyonan lintang wingi, sing meh dipercaya. Justin Bieber Wingi, pasangan Bieber nuduhake kabar apik - Haley bakal ngenteni bayi. Minangka buktine, Justin ngirim scan ultrasonik karo embrio: ana sing cepet-cepet menehi selamat kanggo pasangan kasebut, lan liyane ragu - apa praktis… Terus maca kepiye carane lintang-lintang nggawe prank kita tanggal 1 April?

Published
Digolongake dadi Beauty

kepiye cara nemokake salah sawijining cara kanggo nyopot rambut kanthi efektif

[ad_1] NSWinter, laser, ultrasonik, foto-, elektro-… Ing abad kaping 21, tembung "epilasi" duwe macem-macem variasi, lan kita duwe macem-macem cara ngilangi rambut. Saiki bisa uga ing omah, tanpa rasa sakit, reaksi kulit lan masalah liyane, lan sing paling penting: impene kabeh bocah wadon - nyingkirake… Terus maca kepiye cara nemokake salah sawijining cara kanggo nyopot rambut kanthi efektif

Published
Digolongake dadi Beauty

10 lintang sing entuk bathi saka operasi plastik

[ad_1] BElla Hadid, Megan Fox lan Blake Lovely durung nate ngumumake babagan bedah plastik. Nanging dingerteni manawa karier bocah-bocah wadon kasebut munggah gunung sawise owah-owahan sing dramatis ing tampilan. Sapa maneh sing kudu ngucapake "matur nuwun" kanggo ahli bedah plastik - ing materi BeautyHack! Megan Fox Megan Fox nolak operasi plastik lan liya-liyane… Terus maca 10 lintang sing entuk bathi saka operasi plastik

Published
Digolongake dadi Beauty

Maria Ginzburg lan Rasida Lakoba - babagan proyek anyar The-Face-Only

[ad_1] NSA napa miwiti ngunjungi ahli kecantikan nanging ora bisa golek wektu? Utawa sampeyan wedi karo dokter ing lab lan suntikan? Selehake rasa wedi sampeyan: proyek anyar sing digawe mung kanggo sampeyan - sing pengin ngurus kulit lan ngirit wektu. Format pop-up ora ateges prosedur traumatik utawa… Terus maca Maria Ginzburg lan Rasida Lakoba - babagan proyek anyar The-Face-Only

Published
Digolongake dadi Beauty

5 tren kecantikan saka Minggu Mode Moskow sing disenengi

[ad_1] Mercedes-Benz Fashion Week Rusia biasane ngetutake mode mode utama ing New York, London, Milan lan Paris. Taun iki, desainer Yulia lan Alisa Ruban, Alena Akhmadullina, Alexander Arutyunov melu acara fashion kasebut. Kita narik kawigaten babagan tren kaendahan jagad, sing wis diadaptasi kanthi apik ing catwalk Moskow. Efek rambut teles Salah sawijining… Terus maca 5 tren kecantikan saka Minggu Mode Moskow sing disenengi

Published
Digolongake dadi Beauty

apa sing kedadeyan karo para peserta acara realita Rusia sing pertama

[ad_1] V Ing wiwitan taun 2000-an, muncul format anyar ing televisi Rusia - acara realita. Secara teratur, mayuta-yuta pamirsa TV ngeculake kabeh kanggo ngetokake "Behind the Glass" utawa "Pahlawan Pungkasan" sing anyar. Apa sing kedadeyan karo bintang-bintang ing TV, sing nggawe katresnan ing… Terus maca apa sing kedadeyan karo para peserta acara realita Rusia sing pertama

Published
Digolongake dadi Beauty

Pilihan Editors: 10 Kabut & Semprot Wajah Paling Dhuwur

[ad_1] Vesna! Iki tegese wektu kanggo tekstur sing kandel lan abot wis rampung. Semprotan lan kabut udhara sabanjure jejer. Penyunting BeautyHack wis nyoba "kanca paling apik" kanggo kulit terhidrasi. Losyen Glosial Spray Losyen Moisturizing, Skyn ​​Islandia Diuji dening editor senior BeautyHack Anastasia Speranskaya, manungsa waé, perhatian, warga megalopolises (lan ora mung)! Ditemokake… Terus maca Pilihan Editors: 10 Kabut & Semprot Wajah Paling Dhuwur

Published
Digolongake dadi Beauty

Pilihan Bintang: Wewangian 12 Wiwi

[ad_1] Hatalya Vodianova, Angelica Timanina, Maria Ivakova lan lintang-lintang liyane - babagan wewangian sing wis disenengi suwene wis pirang-pirang taun! Pilihan saka presenter TV Maria Ivakova: Potret Wanita, Frederic Malle Aku nganggep Potret pedhes Lady A Frederic Malle sing anget dadi aroma tekenku - Aku duwe… Terus maca Pilihan Bintang: Wewangian 12 Wiwi

Published
Digolongake dadi Beauty

12 ide manikur ing shade utama 2019

[ad_1] TOOral Living Coral nomer 16-1546 minangka warna utama taun 2019 miturut Pantone Color Institute. Sawise materi babagan produk kecantikan kanthi warna optimis sing cerah, kita nerbitake pilihan lan salon manikure, sing masing-masing bisa dibaleni kanthi gampang! Endi sing bakal ditindakake: Salon kecantikan Inhype Beauty ZoneAddress: Moskow, 1st Smolensky per.,… Terus maca 12 ide manikur ing shade utama 2019

Published
Digolongake dadi Beauty

Ati-ati! 22 gaya rambut lintang sing ngrusak rambut sampeyan

[ad_1] TO Gaya rambut lan gaya apa sing ora kudu dilakoni saben dinane? Nanggulangi penata rambut. Artak Hayrapetyan, stylist ing Beauty Stop26: 1. Sisir Prinsip nyikat yaiku kanthi sengaja nyusut rambut kanthi volume. Nanging amarga iki, struktur lumahing rambut mung repot: timbangan dipisahake siji liyane, kayata… Terus maca Ati-ati! 22 gaya rambut lintang sing ngrusak rambut sampeyan

Published
Digolongake dadi Beauty

20 bantal paling apik kanggo musim semi

[ad_1] TO Kepiye supaya jangkoan paling entheng lan bantal endi sing ana ing sangisore lingkaran mripat lan tandha-tandha lemes liyane? Artis lan blogger dandanan ngomong babagan alat sing digunakake ing karya lan urip. Artis makeup independen Victoria Moiseeva, blogger Cushion Air Fit, A'pieu Gerakan bantal diwiwiti karo merek iki, lan saiki ... Terus maca 20 bantal paling apik kanggo musim semi

Published
Digolongake dadi Beauty

20 warna lipstik trendi kanggo pirang

[ad_1] Vizazhist Evgenia Rusinovskaya nyritakake babagan cara nemokake warna lipstik sing sampurna, lan nuduhake produk favorit kanggo blondes. Evgeniya Rusinovskaya Visagiste Nalika milih warna lipstik, terusake saka jinis warna (anget utawa adhem) lan warna rambut. Werna anget cocok kanggo bocah-bocah wadon kanthi pirang sing anget; sing adhem, kanggo… Terus maca 20 warna lipstik trendi kanggo pirang

Published
Digolongake dadi Beauty

12 Gaya rambut Angelina Jolie sing cocog karo kabeh wong

[ad_1] BeautyHack milih gaya rambut sing sederhana lan serbaguna kanggo bintang kasebut lan njaluk stylist Anna Portkova menehi komentar babagan dheweke. Anna Portkova konsultan Trichologist, volume ing makutha, pamisahan offset, rambut slicking, poni - Stylon Angelina duwe trik sing gampang banget! Kabeh iki bisa rampung ing omah, angger sampeyan duwe sing padha… Terus maca 12 Gaya rambut Angelina Jolie sing cocog karo kabeh wong

Published
Digolongake dadi Beauty

Cukup apik: review produk sing paling apik

[ad_1] Editor RBeautyHack nyoba eyeshadows, panyorot, bubuk lan glitter sing paling apik kanthi cahya lan shimmer sing alus sing bisa dideleng saka angkasa. Highlighter Skin Love Glow Glaze Stick, Becca Choice saka editor senior BeautyHack Anastasia Speranskaya Ing wulan Maret, Becca menehi koleksi anyar, Skin Love, sing kalebu produk kanthi label ramah lingkungan. Isine kabeh… Terus maca Cukup apik: review produk sing paling apik

Published
Digolongake dadi Beauty

carane aku nyoba prosedur Dermadrop

[ad_1] Karo editor senior BeautyHack lunga menyang klinik kosmetologi inovatif Gen87 kanggo nyoba prosedur Dermadrop. Kanggo sapa sing cocog lan bisa dianggep minangka analog biorevitalisasi tanpa nyeri? Anastasia Speranskaya Senior Editor BeautyHack Srengenge panas, angin saya gedhe, batere wis garing - ora kabeh kulit bisa… Terus maca carane aku nyoba prosedur Dermadrop

Published
Digolongake dadi Beauty

Ukiran rambut: pro lan kontra

[ad_1] Apa gaya saben dina sampeyan ngentekake? Gawe awet kanthi ukiran rambut. Prosedur kasebut mbenakake volume lan keriting kanthi nggunakake komposisi, penata utawa curler khusus. Perm bakal tahan saka telung nganti wolung minggu! BeautyHack - babagan pro lan kontra ngukir rambut. Apa ukiran rambut? Ukiran minangka ciptaan… Terus maca Ukiran rambut: pro lan kontra

Published
Digolongake dadi Beauty

Cara cepet nyingkirake pilek ing lambe: menehi saran marang dokter kulit

[ad_1] Ayo diwiwiti karo warta sing nguciwani: mung 4% populasi donya sing ora nggawa virus herpes. Lan kemungkinan sampeyan minangka pangecualian, dudu aturan, ora bisa dianggep. Dadi, masalah ngilangi pilek ing lambe bisa dadi relevan kapan wae. Dermato-cosmetologist Viktoria Britko nyritakake kepiye… Terus maca Cara cepet nyingkirake pilek ing lambe: menehi saran marang dokter kulit

Published
Digolongake dadi Beauty

5 produk rai sing digunakake kabeh

[ad_1] Editor RBeautyHack Yulia Kozoliy - babagan krim, topeng lan emulsi kanggo pasuryan sing pas banget, lan paling ora, sampeyan kudu diwenehi perhatian. Krim pelembab Botanical Kinetics Hydrating Soft Crème, Aveda Aku ora nganggep aku minangka salah sawijining penggemar Aveda sing paling setia - ora kabeh produk cocog kanggo aku, lan… Terus maca 5 produk rai sing digunakake kabeh

Published
Digolongake dadi Beauty

kabeh babagan operasi plastik ing Korea

[ad_1] Ahli bedah plastik TOOreia dianggep paling pengalaman ing donya. Miturut statistik, saben wanita Asia kaping lima wis paling ora duwe operasi kosmetik. Nemtokake estetika ing garis majelis, para spesialis Korea wis nyampurnakake katrampilan, ngasah saben gerakan. Nganti saiki, Korea wis nindakake operasi paling akeh ing saindenging jagad. Pariwisata medis… Terus maca kabeh babagan operasi plastik ing Korea

Published
Digolongake dadi Beauty

5 produk kanthi nada tanpa cacat lan analoge

[ad_1] RAnastasia Speranskaya, editor senior BeautyHack, nyoba primer sing luwih alus, yayasan kanthi efek sing sumunar, warna sing padha karo emas cair, lan produk liyane kanggo kulit sing sampurna kanggo anggaran apa wae. Yayasan Primer kanggo dandanan Touche Éclat Blur Primer, Yves Saint Laurent Elingi efek sing apik ing aplikasi editing foto sing populer? Kanthi sepisanan iki… Terus maca 5 produk kanthi nada tanpa cacat lan analoge

Published
Digolongake dadi Beauty

9 topeng rai paling umum

[ad_1] Mriksa ulang BeautyHack sedina muput nganggo topeng rai paling lucu, paling biasa lan menarik. Kita nyritakake babagan kesan - sapa sing butuh lan kenapa? Topeng gelembung rong komponen kanggo ngresiki lan menehi nutrisi ing kulit Double Dare, OMG! Topeng Korea Double Dare OMG! Blogger seneng banget - kanggo kemasan luar biasa karo wanita "merek"… Terus maca 9 topeng rai paling umum

Published
Digolongake dadi Beauty

15 aroma saben impen kabeh wong

[ad_1] Wewangian legendaris lan anyar babagan minyak wangi pamilih, mula musim semi mekar ing jiwa, ana ing koleksi BeautyHack khusus. Eau de parfum Rose Oud, Korloff Paris Wong Prancis ujar: "Menehi Korloff yaiku ngakoni tresnamu." Lan ora dadi masalah apa tegese, potongan perhiasan kanthi nyebar… Terus maca 15 aroma saben impen kabeh wong

Published
Digolongake dadi Beauty

lintang sing "crumpet" nalika cilik

[ad_1] Nalika isih cilik, "pyshechki" sing misuwur iki nuwuhake rasa tresna ing antarane wong liya: oh, pipi sing ruddy kasebut. Wis diwasa, dheweke mutusake manawa wayahe nyingkirake "lipatan" lan malih dadi ayu. Selebriti sing lemu nalika isih cilik - ing kompilasi BeautyHack. Jennifer Goodwin Para rawuh padha tresna karo ayu ... Terus maca lintang sing "crumpet" nalika cilik

Published
Digolongake dadi Beauty

15 wanita paling apik ing politik

[ad_1] Wiwit saka wanita pisanan sing misuwur ing Timur Tengah nganti wakil wanita paling ayu ing Brasil. Ing artikel BeautyHack - Ratu Rania, Ivanka, Melania Trump lan 12 wanita liyane sing nindakake kabeh perkara. Tanpa ngerti, Melania miwiti karir politik ing taun 2005, nalika dhaup karo Donald Trump. A… Terus maca 15 wanita paling apik ing politik

Published
Digolongake dadi Beauty

alesan sing sampeyan ora ngerti babagan

[ad_1] Alergi, bahan kimia rumah tangga lan alasan liyane sing ora dikarepake kenapa kuku mbuwang. Kekurangan vitamin Penyebab kuku pamisah bisa internal lan eksternal. Wit kurma kalebu kekurangan vitamin lan mikroelemen: kalsium, vitamin D, fosfor, silikon, zat besi. Kurangé, ora mung kuku sing nandhang lara, nanging uga rambut lan kulit. Ing… Terus maca alesan sing sampeyan ora ngerti babagan

Published
Digolongake dadi Beauty

Minyak esensial peppermint kanggo rambut sing apik banget: apa tenan bisa?

[ad_1] TOolumnist BeautyHack, pangadeg merek kosmetik alami (@ naturalal.ua) Vita Liasota ngandhani kenapa minyak esensial peppermint ditambahake ing kosmetik rambut lan apa bisa nuwuhake ikatan ing pinggul. "Ing produksi kosmetik, kita asring nggunakake minyak esensial peppermint - malah duwe scrub adhedhasar. Iku… Terus maca Minyak esensial peppermint kanggo rambut sing apik banget: apa tenan bisa?

Published
Digolongake dadi Beauty

18 gaya rambut gaya kanggo rambut dawa

[ad_1] Motif VVictorian, unsur Gotik lan kebebasan lengkap ing pilihan aksesoris! Paket komplèks yaiku romansa sing rada Victorian iki sing paling gampang diowahi dadi rambut dawa. Yen nganggo aksesoris gedhe sampeyan ora bisa mlebu amarga kode busana utawa preferensi pribadi, sampeyan bisa matesi sampeyan supaya ora katon utawa band elastis… Terus maca 18 gaya rambut gaya kanggo rambut dawa

Published
Digolongake dadi Beauty