10 kageulisan bintang anu balik saatos reureuh

[ad_1] NSWhy naha Alison Porter ngaleungit tina layar saatos kasuksésan Curly Sue, naon anu dilakukeun ku Svetlana Loboda nalika anjeunna ngantunkeun grup VIA GRA, sareng kumaha Andie MacDowell ngatur "latihan" ti saurang aktris kana modél? Kaéndahan bintang 10 anu balik deui ka popularitas saatos reureuh. Svetlana Loboda “Sadayana jalma… Continue reading 10 kageulisan bintang anu balik saatos reureuh

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 sérum rai Abdi badé mésér deui

[ad_1] Hatur nuhun kana produk ieu, kuring lirén mikirkeun pondasi dina kahirupan sapopoe, nyandak perawatan wengi anu sampurna (tanpa kulit berminyak isuk-isuk), poho ngeunaan mesék sareng umumna nyederhanakeun rutinitas kageulisan kuring sabisa-bisa - upami salah sahiji perlakuan anjeun sérum raray, sadaya anu sanés bakal nuturkeun. Kabéh… Continue reading 5 sérum rai Abdi badé mésér deui

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha krim indung urang ayeuna?

[ad_1] mérek BAchromin wawuh ka saha waé anu kantos resep kana masalah penerangan kulit. Sareng upami ujug-ujug anjeun henteu acan nguping perkawis anjeunna, taroskeun ka indung anjeun - anjeunna pasti terang. Hiji-hijina krim pikeun bintik umur Achromin, anu dianggo ku awéwé di USSR, dihasilkeun ku Bulgaria ... Continue reading kumaha krim indung urang ayeuna?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 produk rambut kuring mésér terus-terusan

[ad_1] TANPA sampo, semprotan gaya shimmer, root volumizing mousse sareng produk sanés anu kuring anggo dugi ka teundeun terakhir. Sofia Vorobyova BeautyHack Editor Shampoo pikeun nambihkeun volume rambut Sampo Jilid Tambahan sareng kondisioner pelembut Smoothing Conditioner, Moroccanoil Merk Israél Moroccanoil parantos nyalametkeun rambut kuring tina kagaringan sareng kusam kirang langkung tilu taun.… Continue reading 5 produk rambut kuring mésér terus-terusan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

20 bintang anu nganggo kacamata tapi anjeun henteu terang

[ad_1] D Kanggo karpét beureum, aranjeunna milih lénsa, sareng dina waktos luangna tina syuting sareng acara sosial, aranjeunna bangga nganggo kacamata resép. Dina pilihan khusus BeautyHack aya bintang anu henteu sieun dicap salaku "opat-panon". Percanten ka kuring, daptar éta bakal langkung ambisius upami seueur selebriti henteu… Continue reading 20 bintang anu nganggo kacamata tapi anjeun henteu terang

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

15 acara TV Brasil anu gaduh catetan rusak dina hal pamirsa

[ad_1] Ti "Budak Izaura" dugi ka "Prospék Brasil"! Dina BeautyHack - serial TV Brasil anu pangsaéna salami 36 taun, anu disiarkeun di Rusia. "Budak Izaura" Séri ieu tayang perdana dina 11 Oktober 1976. Di USSR, "Budak Izaura" ditingalikeun ngan ukur dina taun 1988 - éta mangrupikeun sinétron anu munggaran dina tipi Soviét.… Continue reading 15 acara TV Brasil anu gaduh catetan rusak dina hal pamirsa

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

20 gaya rambut trendi pikeun rambut halus

[ad_1] BeautyHack parantos nyusun pilihan gaya rambut selebritis suksés anu sacara alami ngawariskeun untaian ipis. Sareng penata gaya sareng trikolog nyarios kumaha miara rambut sapertos kitu sareng naon artina ngalakukeun gaya. Vyacheslav Gordeev Penata rambut top salon Nikolskaya Club Salty Dog Cocktail Beach Spray, Evo ngabantosan kuring ngajantenkeun rambut ipis janten seueur ... Continue reading 20 gaya rambut trendi pikeun rambut halus

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 bubuk raray pangsaéna numutkeun ka pamiarsa BeautyHack

[ad_1] DENGAN dana ti 799 dugi ka 4,000 rubel, anu pamiarsa BeautyHack parantos dianggo mangtaun-taun! Bubuk kompak Prisme Visage, Givenchy Natalia Mikhalyuk-Nehme Puluhan taun ka pengker, bungkusan Prisme Visage robih, sareng bubuk tetep janten favorit seueur budak awéwé. Kuring bakal ngamimitian ku desain laris ieu dina dunya kosmétik hiasan.… Continue reading 5 bubuk raray pangsaéna numutkeun ka pamiarsa BeautyHack

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

15 pilihan pangalusna tina béntang

[ad_1] 15 ideu tina karpét beureum, aya hubunganana sareng kahirupan nyata. Tip artis makeup kalebet! Dandanan Hayley Bieber Luminous, sapertos Hailey, langsung nyegerkeun, ngajantenkeunana sampurna pikeun dinten Senén bisnis anu paling tangguh. Artis makeup Ksenia Nikitina mamatahan pikeun nerapkeun pangkalan buruk Kota di handapeun kalangkang. "Aranjeunna ngajaga ngiuhan aman salami 24 jam. Kuring milih satin… Continue reading 15 pilihan pangalusna tina béntang

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Roman Moiseenko - sakitar genep kasalahan gaya anu anjeun lakukeun

[ad_1] ROman Moiseenko mangrupikeun juru tata rambut anu paling terkenal di Rusia. Anjeunna ngagarap proyék ageung sapertos "Star Factory", "Artis Rahayat", mangrupikeun co-host tina program "Candak Éta Langsung" dina STS. Roman ngawartoskeun BeautyHack kumaha carana leres ngeringkeun rambut anjeun, naha anjeun kedah ngarobih perpisahan sareng naon… Continue reading Roman Moiseenko - sakitar genep kasalahan gaya anu anjeun lakukeun

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha kuring ngadamel cukuran sareng makeup kuring di salon Art'Up

[ad_1] Srikandi proyék BeautyHack Katya nyéépkeun sababaraha jam di Salon Art'Up di Patriarch's Ponds, dimana anjeunna ngagaduhan cukuran anyar sareng henteu biasa, dina parasaan, makeup. Stylist Eldar Adraev sareng diréktur seni Art'Up seniman make-up Alena Lapina nyarioskeun ngeunaan percobaanana. Sateuacan Saatos Eldar Adraev stilist top tina kaindahan Art'Up… Continue reading kumaha kuring ngadamel cukuran sareng makeup kuring di salon Art'Up

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

test drive tina prosedur ngabentuk awak henteu aya rasa nyeri

[ad_1] GBeautyHack Master Editor Karina Andreeva angkat ka salon kecantikan "Millefeuille» On Frunzenskaya, diuji kursus sapuluh prosedur awak dina aparat Laser Icoon Italia sareng ngabagi kesanna. Kuring moal bohong upami kuring nyebatkeun yén ampir unggal awéwé dinten ayeuna ngimpi sosok kencang sareng kulit séhat. Batur untung ku genetika,… Continue reading test drive tina prosedur ngabentuk awak henteu aya rasa nyeri

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kembangna geuwat! 10 bentang anu henteu lebet

[ad_1] Tangkal ha sanés ngan ukur tiasa ngamutahirkeun potongan rambut anu bosen, tapi ogé sacara visual ngarobih babandingan raray. Sareng upami dina kasus anu munggaran aya sababaraha kamungkinan kagagalan, dina kadua sadayana langkung rumit. Salaku conto, poni lempeng moal cocog sareng awéwé sareng bentukna pasagi, anu pondok bakal… Continue reading Kembangna geuwat! 10 bentang anu henteu lebet

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

33 gaya rambut trendi pikeun mutuskeun sateuacan 33

[ad_1] Cukuran cukuran, poni, mohawks, kepang tinju sareng buntut kuda - naon anu anjeun henteu acan nyobian? Dimana ngalakukeunana: HAIRDRYER Bar garing (Bolshaya Dmitrovka, 16/1, sadaya alamat tiasa ditingali di dieu) Harga per instalasi: 1 400 rubel. (ninun), 2,000 rubel. (unggal dinten), 3,500 rubel. ("Boogie Woogie"). Brow & Beauty Bar (Bolshaya Dmitrovka, 16; Malaya Bronnaya,… Continue reading 33 gaya rambut trendi pikeun mutuskeun sateuacan 33

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Naha anjeun ngakuan? Kumaha srikandi séri TV kultus déwasa

[ad_1] Pencét datang ti Luisana Lopilato ti Rebel Spirit sareng serial TV mana anu dibéntangan ku Claire Danes dibarengan Jared Leto? BeautyHack ngungkabkeun naon anu dilakukeun nonoman terkenal ti taun 90an sareng 2000an ayeuna. Mischa Barton (Marissa Cooper dina serial TV "OS - Lonely Hearts") Episode mimiti séri populér dileupaskeun… Continue reading Naha anjeun ngakuan? Kumaha srikandi séri TV kultus déwasa

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

6 produk nada sampurna anu kuring mundut terus-terusan

[ad_1] RAre ngagedekeun pori-pori, beureuman, bunderan handapeun panon - masalah anu akrab? Peryogi seueur usaha sareng artos kanggo nyiptakeun nada anu sampurna. Kuring nyarioskeun karesep kuring dina bagian "Dugi ka serelek terakhir." Sofia Vorobyova BeautyHack Editor Ngalereskeun krim raray CC Beureum, Erborian Transformasi anu ajaib tina héjo janten beige nyaéta ... Continue reading 6 produk nada sampurna anu kuring mundut terus-terusan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Saha anu henteu nganggo cukuran pondok

[ad_1] Naha anjeun badé ngarefresh gambar atanapi ngarobih gambar na? Luangkeun waktos anjeun pikeun nyandak kaputusan anu drastis - parubahan dina buuk henteu teras-terasan dipiharep. Upami anjeun gaduh karep pikeun cukuran pondok, mimiti tangtoskeun naha panjang ieu pas pikeun anjeun. BeautyHack ngeunaan saha anu henteu resep potongan rambut pondok.… Continue reading Saha anu henteu nganggo cukuran pondok

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Henteu hilap mésér? Top 10 produk énggal panas dina saminggu

[ad_1] Alat kipas uturistik, cai kembang pikeun raray, tambalan - panangtu kalembaban sareng hal-hal anyar dina minggu ieu anu kedah diperhatoskeun. Pijet ngalawan kerut Pijat Kerut Penghapus, MIZUHI Épéktip, saderhana, anggaran - ieu sadayana ngeunaan gadget kaéndahan Jepang anu anyar MIZUHI, anu nembé tiasa dipésér di L'Etoile. Urang nyarioskeun… Continue reading Henteu hilap mésér? Top 10 produk énggal panas dina saminggu

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Polina Gagarina sareng bintang-bintang Rusia sanés anu parantos ngirangan beurat awak

[ad_1] DENGAN olahraga, nutrisi anu pas atanapi diét anu ketat - naon anu ngabantosan Polina Gagarina, Svetlana Khodchenkova, Anastasia Denisova sareng bintang-bintang sanésna janten bugar? Polina Gagarina Di "Pabrik Star" Polina henteu katingalina sapertos ayeuna. Sareng intina sanés maka anjeunna henteu nganggo potongan rambut sareng pirang platinum.… Continue reading Polina Gagarina sareng bintang-bintang Rusia sanés anu parantos ngirangan beurat awak

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

18 kageulisan hacks ti trichologist sareng stilist

[ad_1] AND trichologist terkenal Tamara Berechikidze sareng stilist Alexei Nagorskiy nyarios ngeunaan kumaha cara ngurus rambut anjeun, gaya ipis sareng kirang volume, sacara alami keriting atanapi untaian beurat panjang. Rambut kandel panjang Tamara Berechikidze Calon Élmu Médis, dermatovenerologist-cosmetologist, trichologist 1) Upami rambut panjang, beurat, pilih sisir kai nganggo sisir anu saé ... Continue reading 18 kageulisan hacks ti trichologist sareng stilist

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha carana ningkatkeun kulit? Ahli kosmétik mamatahan

[ad_1] TAsya Al-Arabi, ahli kosmétik internasional DIBI Milano di Rusia, ngawartosan kumaha leres miara kulit, naon halangan épidermal sareng naha mungkin pikeun ningkatkeun efektivitas krim. Asya Al-Arabi Palatih-kosmétik kelas internasional DIBI Milano di Rusia Nyarioskeun ngeunaan perawatan kulit anu leres: kumaha milih… Continue reading Kumaha carana ningkatkeun kulit? Ahli kosmétik mamatahan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha ngagedéan lambé ku makeup: kiat ti seniman makeup

[ad_1] TO Naon komponén dina lip gloss, kumaha carana ngajantenkeun pangaruh ombre, sareng kumaha cara leres ngagambar kontur nganggo pensil? Gosok lambey anjeun teras oléskeun sababaraha lipstik lipstik Lisa Eldridge Anggo lip scrub sateuacan ngamimitian makeup. Kiko's Scrub & Peel Wipes henteu ngan ngaleungitkeun partikel kulit paéh,… Continue reading Kumaha ngagedéan lambé ku makeup: kiat ti seniman makeup

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

topeng pangalusna kalayan sari buah

[ad_1] NSapaya, samangka, stroberi, apel sareng alpukat sanés resep pikeun kalancaran anu séhat komo bahan salad buahna, tapi pembantu kageulisan nyata pikeun anu kulitna kedah séhat sareng hidrasi. Éditor BeautyHack diuji topéng pangsaéna kalayan sari buah sareng nganteurkeun putusanana. Ngimbangan topéng nganggo buah sari buah Balancing… Continue reading topeng pangalusna kalayan sari buah

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Gaya sisi-bagéan: 15 conto béntang pangalusna

[ad_1] TAPI pamisah pamisahan tiasa nyukuran sacukuran saha waé anu aya hubunganana, sareng pikeun anu gaduh rambut ipis éta henteu leres-leres diganti. Ieu conto lintang anu paling saé tina gaya rambut sisi-sisi sareng kumaha ngulang deui sareng ngahindarkeun kasalahan. Bob wavy Sisi pamisah dina kombinasi sareng ngagulung sedeng ngamungkinkeun henteu ngan ukur ngéléhkeun ... Continue reading Gaya sisi-bagéan: 15 conto béntang pangalusna

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Baking makeup - kumaha ngulang

[ad_1] Vizagist Christina Novikova - ngeunaan kumaha (sareng naha éta pantes) pikeun ngasakan diri sareng produk naon anu cocog pikeun makeup sapertos kitu. Christina Novikova visagiste Naon anu dipanggang? Panggang nyaéta, mimiti sagala, panggung make-up, anu dipaké dina pilem, bioskop sareng dina karpét beureum. Sapertos make-up anu dipikacinta ku ... Continue reading Baking makeup - kumaha ngulang

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Entong ngulang! 25 cukuran selebritis musibah sadaya waktos

[ad_1] DJennifer Lopez sumping ka Oscars 2002 kalayan trapeze, sareng Kristen Stewart rutin ngangsonan fotografer sareng kritik kalayan gaya rambutna anu pikaseurieun. BeautyHack resep pisan ngabahas kagagalan bintang sareng panata rambut top Ivan Anisimov. Ivan Anisimov agénsi gambar stilion luhur Kedubes Gaya Jennifer Lopez Mimitina mah panginten gambarna… Continue reading Entong ngulang! 25 cukuran selebritis musibah sadaya waktos

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha miara kulit anjeun dina usum semi: naséhat ti dokter kulit

[ad_1] Perhatosan anu saé sareng panggunaan produk sensasional dina usum tiis henteu ngajamin yén kulit bakal katingali tanpa cacat ku timbulna kahaneutan. Rahasia kageulisan naon anu bakal ngabantosan dina miara sababaraha jinis kulit sareng cara milih produk anu sampurna? Jawaban pikeun patarosan ieu parantos kapendak… Continue reading Kumaha miara kulit anjeun dina usum semi: naséhat ti dokter kulit

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

20 bentang anu teu akur satu sama lain

[ad_1] DENGAN Gugus, intrigues, panyilidikan di Hollywood teu umum. Pilihan BeautyHack kalebet 20 bintang anu teu mungkin kantos mendakan basa umum. Madonna vs.Gwyneth Paltrow Aktris sareng ratu pop anu meunang Oscar sering nyarios salaku babaturan anu disumpah. Madonna sareng Gwyneth ngagaduhan hubungan anu haneut pikeun waktos anu lami, bahkan aranjeunna nelepon ... Continue reading 20 bentang anu teu akur satu sama lain

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 yayasan anu saé pikeun kulit garing

[ad_1] Ubar obat on-line dumasar kana cai kembang teratai, krim BB kalayan épék perawatan anu saé pisan sareng pamanggihan sanés kanggo kulit garing - dina tulisan énggal-énté ti editor-in-chief BeautyHack Karina Andreeva @ kandreevaa… Karina Andreeva Chief Editor of BeautyHack Kuring gaduh kulit rawan kagaringan, janten kuring ngadeukeutan pilihan yayasan ... Continue reading 5 yayasan anu saé pikeun kulit garing

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Alis peri: kumaha carana ngadamel bentukna sampurna

[ad_1] Artis kageulisan Vand Kelly Baker parantos damel di Hollywood salami 17 taun, dimana mojang awéwé pantes disebut "peri alis." Daptar kliénna kalebet sakumna klan Kardashian-Jenner, Shay Mitchell, Cardi B, Zendaya, Ariana Grande, palaku Game of Thrones sareng belasan bintang sanés. V Instagram Kahirupan Kelly nyaéta… Continue reading Alis peri: kumaha carana ngadamel bentukna sampurna

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Wah! Naon aktris anu maénkeun barudak dina serial TV Brasil sapertos ayeuna?

[ad_1] V Dina taun 1990an, hobi anyar muncul dina kahirupan kulawarga "pasca Soviét" - ningali serial TV. Dina waktos anu teu pati lami, disk mangrupikeun langka - pikeun milarian terang kumaha telenovela bakal bérés, unggal sonten anjeun kedah nunda sadayana sareng calik dina layar. Pahlawan… Continue reading Wah! Naon aktris anu maénkeun barudak dina serial TV Brasil sapertos ayeuna?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha kuring nguji Achromin salami dua minggu

[ad_1] NSR émut krim pemutihan anu kawéntar dina bungkus pink sareng krem, anu tiasa ditingali di kamar mandi susun Soviét sareng post-Soviet? Ti saprak éta, mérek parantos ningkat komposisi na, ngalaman rebranding sareng muncul dina rak toko dina versi anu diénggalan (di jero sareng luar). Éditor BeautyHack Yulia Kozoliy nyerah sapertos biasa ... Continue reading kumaha kuring nguji Achromin salami dua minggu

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha carana para bintang ngalalakonkeun kami tanggal 1 April?

[ad_1] Ti mimiti kakandungan sateuacan cerai: BeautyHack - ngeunaan guyonan kamari-kamari bintang, anu ampir-ampiran urang percanten. Justin Bieber Kamari pasangan Bieber ngabagi kabar hadé - Haley bakal ngarep orok. Salaku buktina, Justin ngirimkeun scan ultrasound sareng embrio: aya anu buru-buru ngabagjakeun pasangan, anu sanés ragu - naon anu praktisna… Continue reading kumaha carana para bintang ngalalakonkeun kami tanggal 1 April?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

6 kasalahan gaya anjeun damel

[ad_1] KUMAHA dilakukeun ku panyalahgunaan produk gaya, kumaha milih sisir anu pas pikeun gaya sareng naha rambut kedah diijinkeun? Ahli Nasional WELLA Igor Kimyashov - ngeunaan kasalahan anu paling sering anjeun lakukeun nalika nyukuran rambut anjeun. Ahli nasional Igor Kimyashov WELLA Kasalahan # 1:… Continue reading 6 kasalahan gaya anjeun damel

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha urang sumping kana salah sahiji metodeu anu paling épék pikeun nyabutan rambut

[ad_1] NSWinter, laser, ultrasonic, photo-, electro-… Dina abad ka-21, kecap "epilation" seueur seueur variasi, sareng urang ngagaduhan seueur cara ngaleupaskeun rambut. Ayeuna éta tiasa dilakukeun bahkan di bumi, sareng henteu aya rasa nyeri, réaksi kulit sareng masalah sanésna, sareng anu paling penting: impian sadaya budak awéwé - nyingkirkeun ... Continue reading kumaha urang sumping kana salah sahiji metodeu anu paling épék pikeun nyabutan rambut

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

10 bintang anu nguntungkeun tina operasi plastik

[ad_1] BElla Hadid, Megan Fox sareng Blake Lovely henteu kantos ngumumkeun operasi plastik sacara umum. Tapi dipikanyaho yén karir budak awéwé naék gunung sanggeus parobahan penampilan anu dramatis. Saha deui anu kedah nyarios "hatur nuhun" ka ahli bedah plastik - dina bahan BeautyHack! Megan Fox Megan Fox nolak bedah plastik naon waé sareng anu sanés… Continue reading 10 bintang anu nguntungkeun tina operasi plastik

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Maria Ginzburg sareng Rasida Lakoba - ngeunaan proyék anyar The-Face-Only

[ad_1] NSWhy ngamimitian nganjang ka juru rias tapi henteu mendakan waktosna? Atanapi anjeun sieun dokter di jas lab sareng suntikan? Ditch sieun anjeun: proyék anyar The-face-only diciptakeun ngan ukur pikeun anjeun - jalma anu hoyong ngurus kulitna sareng ngahémat waktosna. Format pop-up henteu nunjukkeun prosedur traumatis atanapi… Continue reading Maria Ginzburg sareng Rasida Lakoba - ngeunaan proyék anyar The-Face-Only

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 tren kaéndahan ti Minggu Pantun Moskow anu urang resep

[ad_1] Minggu Pantun Mercedes-Benz Rusia biasana nuturkeun minggu-minggu mode utama di New York, London, Milan sareng Paris. Taun ayeuna, désainer Yulia sareng Alisa Ruban, Alena Akhmadullina, Alexander Arutyunov ngahadiran acara fashion. Kami narik perhatian kana tren kaéndahan dunya, anu parantos diadaptasi ogé dina catwalks Moskow. Pangaruh rambut baseuh Salah sahiji… Continue reading 5 tren kaéndahan ti Minggu Pantun Moskow anu urang resep

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

naon anu kajantenan pikeun pamilon acara réalitas Rusia anu munggaran

[ad_1] V Dina awal taun 2000an, pormat anyar nembongan dina televisi Rusia - acara réalitas. Sacara teratur, jutaan pemirsa TV muragkeun sagalana demi masalah "Behind the Glass" atanapi "Pahlawan Tukang". Naon anu lumangsung sareng bintang-bintang dina layar TV, anu ngawangun cinta dina… Continue reading naon anu kajantenan pikeun pamilon acara réalitas Rusia anu munggaran

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Henteu hilap mésér? Top 10 produk énggal panas dina saminggu

[ad_1] Rum AParty, minyak perjalanan, sampéan capé nyemprot sareng seueur deui dina kumpulan produk énggal ieu. Minyak rambut Tahitian Monoi, Alan Hadash Merk Alan Khadash, anu ngagabungkeun tradisi Israél sareng téknologi modéren Jérman, muncul di Rusia teu lami pisan, janten kami hoyong ngingetan ngeunaan koleksi… Continue reading Henteu hilap mésér? Top 10 produk énggal panas dina saminggu

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Pilihan Redaksi: Top 10 Halimun & Semprot Wajah

[ad_1] Vésna! Ieu ngandung harti yén waktos pikeun tékstur kandel sareng beurat parantos réngsé. Semprot sareng halimun hawa aya dina sajajaran. Éditor BeautyHack parantos nyobian "sahabat" pikeun kulit terhidrasi. Lotion Moisturizing Glacial Spray Lotion, Skyn ​​Islandia Diuji ku editor senior BeautyHack Anastasia Speranskaya Perhatian, perhatian, warga megalopolises (sareng sanés ngan ukur)! Kapendak… Continue reading Pilihan Redaksi: Top 10 Halimun & Semprot Wajah

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Pilihan Béntang ': Top 12 Haruman

[ad_1] Hatalya Vodianova, Angelica Timanina, Maria Ivakova sareng bintang-bintang sanésna - perkawis wangi anu aranjeunna cinta salami mangtaun-taun! Pilihan tina presenter TV Maria Ivakova: Potrét Hiji Lady, Frederic Malle Kuring nganggap Potret lada haneut Lady A ku Frederic Malle janten aroma tandatangan kuring - Kuring gaduh… Continue reading Pilihan Béntang ': Top 12 Haruman

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kutipan anu paling lucu tina serial TV kultus taun 90an

[ad_1] V Dina awal 90an, nonton acara TV sonten sateuacana mangrupikeun tradisi di unggal kulawarga. Sababaraha diantarana dipaksa nangis sareng empati sareng para pahlawan, sareng sababaraha ogé seuri, nampi "bagian" endorfin dina getih. Sareng kusabab seuri manjangkeun umur, BeautyHack parantos nyusun kutipan anu pangsaéna kanggo… Continue reading Kutipan anu paling lucu tina serial TV kultus taun 90an

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

12 ideu manikur dina tempat teduh utama 2019

[ad_1] TOOral Living Coral nomer 16-1546 mangrupikeun warna utami taun 2019 numutkeun Pantone Color Institute. Saatos matéri ngeunaan produk kageulisan dina sahadé optimis caang, urang nyebarkeun pilihan manikur sareng salon, dimana masing-masing tiasa gampang diulang! Dimana ngalakukeunana: Salon kecantikan Inhype Beauty ZoneAddress: Moscow, 1st Smolensky per.,… Continue reading 12 ideu manikur dina tempat teduh utama 2019

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

7 tren makeup kawinan pikeun panganten di 2019

[ad_1] Artis makeup mandiri Yulia Kupriy (@kupryimakeup) nyarioskeun panah mana anu aya hubunganana dina usum kawinan ieu, naha unggal panganten awéwé kedah gaduh sorotan lip sareng warna pink dina dompétna. Julia Kupriy Independent makeup artist “Parantos ayeuna, calon panganten pikasieuneun ningali majalah pikeun milarian makeup kawinan anu sampurna. Nuansa pastel sareng tekstur matte… Continue reading 7 tren makeup kawinan pikeun panganten di 2019

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Naon anu kajantenan aranjeunna? Naék jeung Turun Aktris Brasil

[ad_1] Serial TV V 90an Brasil aya dina puncak popularitasna. Sing saha anu henteu resep kana naon anu dilakukeun ku aktris terkenal salami 15 taun bakal pikaresepeun: aranjeunna asup kana kontrak iklan jutaan-juta, gaduh murangkalih sareng teras-terasan maén. Aya salapan bintang televisi kalayan kahirupan anu paling narik dina BeautyHack.… Continue reading Naon anu kajantenan aranjeunna? Naék jeung Turun Aktris Brasil

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

10 bintang anu ngarobih inohongna teu dikenal

[ad_1] TO Kumaha Jessica Simpson miceun 30 kg, naon rusiah harmoni Victoria Lopyreva sareng naon anu ngabantosan Polina Gagarina kaleungitan beurat? Selebriti anu parantos ngarobah inohong na saluareun pangakuan aya dina kumpulan BeautyHack. Jangkungna Jessica Cypson Jangkungna nyaéta 161 cm, beurat standar nyaéta 55 kg. Simpson rawan obesitas sareng ngagaduhan… Continue reading 10 bintang anu ngarobih inohongna teu dikenal

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Ati-ati! 22 gaya rambut stellar anu ngarusak rambut anjeun

[ad_1] TO Gaya rambut sareng gaya naon anu henteu kedah dilakukeun unggal dinten? Ngungkulan stylists. Artak Hayrapetyan, stilist di Beauty Stop26: 1. Combs Prinsip sisir nyaéta ngahaja kusut rambut pikeun volume. Tapi kusabab ieu, struktur permukaan buuk ngan ukur kaganggu: timbanganana saling dipisahkeun, sabab… Continue reading Ati-ati! 22 gaya rambut stellar anu ngarusak rambut anjeun

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

20 bentang anu teu pernah ngalaman kagagalan kageulisan

[ad_1] TO naon produk anu dianggo ku bintang pikeun gaya sampurna sareng kumaha cara malikeun makeup Natasha Poly tina karpét beureum? Bagéan kadua matéri nyaéta ngeunaan budak awéwé anu henteu ngagaduhan slip kageulisan. Maca tautan anu munggaran. Akun Instagram resmi Sienna Miller Sienna ngan ukur hiji poto, tapi aya propil anu sanésna… Continue reading 20 bentang anu teu pernah ngalaman kagagalan kageulisan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

20 bantal pangalusna pikeun cinyusu

[ad_1] TOKumaha kéngingkeun sinyalna anu paling enteng sareng bantal mana anu nutupan handapeun bunderan panon sareng tanda capé anu sanés? Artis makeup sareng blogger nyarioskeun perkawis anu aranjeunna anggo dina damel sareng kahirupan. Artis makeup Victoria Moiseeva Independent, blogger Cushion Air Fit, A'pieu Gerak bantal dimimitian ku mérek ieu, sareng ayeuna ... Continue reading 20 bantal pangalusna pikeun cinyusu

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

12 Gaya rambut Angelina Jolie anu cocog sareng sadayana

[ad_1] BeautyHack milih gaya rambut saderhana sareng serbaguna pikeun béntang sareng naros ka stylist Anna Portkova pikeun masihan koméntar kana éta. Anna Portkova Trichologist-consultant Bundles, volume dina makuta, offset parting, rambutna diusap deui, poni - stilistina Angelina gaduh trik anu saderhana pisan! Sadaya ieu tiasa dilakukeun di bumi, asalkeun anjeun ngagaduhan hal anu sami… Continue reading 12 Gaya rambut Angelina Jolie anu cocog sareng sadayana

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

4 salon kageulisan anyar pikeun didatangan

[ad_1] Rohangan kageulisan Ot, dimana sadaya jelema terang ngeunaan perawatan kulit wajah, pikeun proyék anyar panata rambut top Yegor Ryabushko. The-Face-Only didamel ku dua mojang anu sibuk pisan: panyipta merek Rasario Rasida Lakoba sareng pangadeg ranté salon Wax & Go Maria Ginzburg. Aranjeunna gaduh tujuh murangkalih kanggo dua. Kituna,… Continue reading 4 salon kageulisan anyar pikeun didatangan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kantun cemerlang: tinjauan produk shimmering pangsaéna

[ad_1] Éditor RBeautyHack nguji eyeshadows, panyorot, bubuk sareng glitter anu panghadéna ku cahaya anu hérang tur hérang anu katingali ti luar angkasa. Highlighter Skin Love Glow Glaze Stick, Becca Choice tina éditor senior BeautyHack Anastasia Speranskaya Dina Maret, Becca nampilkeun koleksi anyar, Skin Love, anu kalebet produk anu dilabélan ramah lingkungan. Éta ngandung sadayana… Continue reading Kantun cemerlang: tinjauan produk shimmering pangsaéna

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

30 pilihan manikur pikeun jalma anu henteu resep seni kuku

[ad_1] Palapis warna handap otheus capé, tapi anjeun henteu siap ngagambar Kapel Sistine dina kuku anjeun - naha anjeun wawuh? BeautyHack parantos ngumpulkeun pilihan seni kuku pikeun anu resep minimalis sareng ngawartoskeun dimana salon di Moskow aranjeunna tiasa diulang. Ngan nunjukkeun master! Dimana ngalakukeunana: Beauty salon Inhype… Continue reading 30 pilihan manikur pikeun jalma anu henteu resep seni kuku

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Ukiran rambut: pro sareng kontra

[ad_1] Naha waktos gaya gaya sadidinten anjeun? Ngadamelna awét ku ukiran rambut. Prosedurna ngalereskeun volume sareng ngagulung nganggo komposisi khusus, penata atanapi curlers. Perm bakal lepas tina tilu dugi ka dalapan minggu! BeautyHack - ngeunaan pro sareng kontra ngukir rambut. Naon anu ngukir rambut? Ukiran mangrupikeun ciptaan… Continue reading Ukiran rambut: pro sareng kontra

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha gancang nyingkirkeun tiis dina biwir: mamatahan ahli dermatologis

[ad_1] Hayu urang mimitian ku berita anu nguciwakeun: ngan 4% penduduk sadunya anu henteu ngandung virus herpes. Sareng kamungkinan anjeun pangecualian, sanés aturanana, tiasa diémutan. Janten, patarosan nyingkirkeun tiis dina biwir tiasa janten relevan iraha waé. Dermato-cosmetologist Viktoria Britko nyarios kumaha ... Continue reading Kumaha gancang nyingkirkeun tiis dina biwir: mamatahan ahli dermatologis

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

kumaha rupana sareng dimana malikeunana di Moskow

[ad_1] Sidik Fivory, nuansa caang dilarapkeun ngahaja kalayan teu ati-ati, ngagosok sareng buligir Palasik kalayan elemen grafis - tukang sihir dina acara modél nganggo sadaya cara pikeun narik perhatian kana kuku modél. Sadaya ieu tiasa diulang ayeuna di salon Moskow - ideu sareng alamat anu manpaat dina bahan BeautyHack! Nuansa Scarlet Dina… Continue reading kumaha rupana sareng dimana malikeunana di Moskow

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 produk rupi anu kuring anggo lengkep

[ad_1] Éditor RBeautyHack Yulia Kozoliy - ngeunaan krim, topéng sareng émulsi kanggo pameunteu anu pas pisan sareng anjeunna, sahenteuna, matak diperhatoskeun. Krim pelembab Botanical Kinetics Hydrating Soft Crème, Aveda Kuring henteu nganggap dirina salah sahiji kipas anu paling satia di Aveda - henteu sadaya produk cocog pikeun kuring, sareng anu abdi ... Continue reading 5 produk rupi anu kuring anggo lengkep

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

sadayana ngeunaan bedah plastik di Koréa

[ad_1] Bedah plastik TOOreian dianggap paling ngalaman di dunya. Numutkeun kana statistik, unggal awéwé Asia kalima parantos sahenteuna ngagaduhan hiji operasi kosmétik. Nempatkeun éstétika dina garis pamasangan, para ahli Korea parantos nyampurnakeun katerampilanna, ngasah unggal gerakan. Dugi ka ayeuna, Koréa parantos ngalaksanakeun seueur operasi di dunya. Pariwisata médis… Continue reading sadayana ngeunaan bedah plastik di Koréa

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha carana nangtukeun jinis warna anjeun sareng éta perlu?

[ad_1] TOcolourist sareng juru rias - ngeunaan naon ajén jinisna anu aya ayeuna sareng naha anjeun henteu kedah lengkep ngandelkeun ciri ieu nalika milih kosmétik atanapi hoyong ngarobih warna rambut anjeun. Artis makeup Christina Novikova, pencipta sakola makeup Novikova Studio Ayeuna pembagian penampilan numutkeun jinis warna sigana ... Continue reading Kumaha carana nangtukeun jinis warna anjeun sareng éta perlu?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Anu dibahas blogger: Nastya Swan

[ad_1] Gandeng sareng blogger Nastya Swan - ngeunaan ritual kaéndahan sadidinten, harmoni batin sareng diri, nutrisi sareng olahraga. Ngeunaan kaséhatan méntal Pikeun produktif, penting pisan pikeun ngajaga kasaimbangan, kasaimbangan batin sareng ngajaga pikiran anjeun dina urutan. Prakték spiritual, damel sareng psikolog sareng komunikasi sareng diri kuring ngabantosan kuring pikeun… Continue reading Anu dibahas blogger: Nastya Swan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

5 produk pikeun nada anu sampurna sareng analogana

[ad_1] RAnastasia Speranskaya, éditor senior BeautyHack, diuji primér anu ngalusut, pondasi kalayan épék sumorot, sorotan siga emas cair, sareng produk sanés kanggo kulit anu sampurna pikeun anggaran naon waé. Primer Foundation pikeun makeup Touche Éclat Blur Primer, Yves Saint Laurent Émut pangaruh lemes dina aplikasi éditan poto anu populér? Kalayan buku dasar ieu ... Continue reading 5 produk pikeun nada anu sampurna sareng analogana

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

parfum pangalusna dina format ukuran perjalanan

[ad_1] Arum, diwangun dina kontras anu seukeut antara permén katun sareng patchouli, amber saderhana tapi épéktip kalayan résin cemara kentel sareng setetes jus jeruk sareng aroma-bau sanésna anu raoseun pikeun dibarengan anjeun dina liburan - tingali dina pilihan anyar kritik parfum Ksenia Golovanova. Eau de parfum Bergamote &… Continue reading parfum pangalusna dina format ukuran perjalanan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

9 topéng raray anu paling henteu biasa

[ad_1] Repditor BeautyHack méakkeun poé nganggo topéng paling lucu, paling mahiwal sareng pikaresepeun. Kami nyaritakeun ngeunaan kesan urang - saha anu meryogikeunana sareng kunaon? Topeng gelembung dua komponén pikeun ngabersihkeun sareng nyéhatkeun kulit Double Dare, OMG! Topeng Korea Double Wani OMG! Blogger resep - pikeun bungkus spektakuler sareng nona "mérek" ... Continue reading 9 topéng raray anu paling henteu biasa

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

béntang anu "crumpets" di budak leutik

[ad_1] V budak leutik, "pyshechki" anu kasohor ieu ngahudangkeun rasa sayang antara anu sanésna: oh, éta pipi beureum. Saatos déwasa, aranjeunna mutuskeun yén waktos na kanggo ngaleungitkeun "lipatan" sareng ngajantenkeun kaindahan anu megah. Selebriti anu lemek di jaman budakna - dina kompilasi BeautyHack. Jennifer Goodwin Panonton murag asih sareng si manéh ... Continue reading béntang anu "crumpets" di budak leutik

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Kumaha cara nerapkeun parfum leres?

[ad_1] NSA jalan satapak pikaresepeun moal ninggalkeun batur cuek, sareng bakal masihan anjeun kapercayaan diri. Nalika ngagunakeun eau de toilette, kedah diémutan yén sora sareng durasi seungit diayakeun ku sababaraha aspek. Anu utami nyaéta aplikasi parfum anu leres pikeun bagian awak sareng papakean. BeautyHack ngeunaan kumaha… Continue reading Kumaha cara nerapkeun parfum leres?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

alesan anjeun henteu terang ngeunaan

[ad_1] Alergi, bahan kimia rumah tangga sareng alesan sanés anu henteu disangka kunaon kuku pengelupasan. Kurangna vitamin Anu nyababkeun kuku beulah tiasa internal sareng éksternal. Tangkal palem kagolong kana kakurangan vitamin sareng mikroél: kalsium, vitamin D, fosfor, silikon, beusi. Ku kurangna, henteu ngan kuku sangsara, tapi ogé rambut sareng kulit. Di… Continue reading alesan anjeun henteu terang ngeunaan

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Minyak atsiri Peppermint pikeun buuk anu éndah: naha leres tiasa dianggo?

[ad_1] TOolumnist BeautyHack, pangadeg merek kosmétik alami (@ naturalal.ua) Vita Liasota ngawartosan naha minyak atsiri peppermint ditambihkeun kana kosmétik rambut sareng naha éta leres-leres ngabantosan untun kana pingping. "Dina produksi kosmétik, urang sering nganggo minyak atsiri peppermint - malah urang ngagaduhan scrub dumasar kana éta. Ieu… Continue reading Minyak atsiri Peppermint pikeun buuk anu éndah: naha leres tiasa dianggo?

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

Pilem cinta 5 luhur 2019

[ad_1] Saatos sapoé capé di damel, anjeun hoyong rileks ka melodrama atanapi miceun émosi anjeun ku nonton pilem ngeunaan cinta? Kami ngajak anjeun ngabijilkeun diri sareng pilihan urang, anu kalebet novelty anu pangsaéna taun 2019. Mimitian ti mimiti pilem ieu dibéntangan ku Jennifer Lopez (baca ... Continue reading Pilem cinta 5 luhur 2019

dimuat
Digolongkeun kana Beauty

18 gaya rambut anu gaya pikeun rambut panjang

[ad_1] motif VVictorian, elemen Gothic sareng kabébasan lengkep dina pilihan asesoris! Iket kompléks Éta romansa rada Victoria ieu anu paling gampang ditarjamahkeun kana rambut panjang. Upami nganggo asesoris masif anjeun henteu dina jalan kusabab kode pakéan atanapi karesep pribadi, anjeun tiasa ngawatesan diri pikeun halimunan atanapi pita elastis ... Continue reading 18 gaya rambut anu gaya pikeun rambut panjang

dimuat
Digolongkeun kana Beauty